Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Environ kasvohoito ja kotihoitotuotteet ovat saapuneet Sarin Kauneussalonkiin!

Tule tutustumaan ihonhoidon mullistavaan, A-vitamiinia sisältävään kasvojenhoitosarjaan. 

 

 

Environ hoidon ja tuotteet löydät vain koulutetulta ammattilaiselta.

 

 

Kauneussalongissa on myös vaihtuva valikoima tekstiileitä. Myynnissä on mm. kotimaiset Muotitorpan tekstiilinahkaiset vaatteet sekä erilaisia pellavavaatteita. Tervetuloa tutustumaan vaatevalikoimaan!

 

Kauneushoidot

Environ kasvohoito

Environ on tutkitusti paras ihon vitamiinitasapainon palauttava hoitomenetelmä. Ihoa hoidetaan A-vitamiinituotteilla ja menetelmää saavat käyttää vain koulutetut Environ ammattilaiset. A-vitamiini vahvistaa ja silottaa ihoa. Kasvojen väri heleytyy ja tummat läikät kirkastuvat. Kosteus sitoutuu ihoon ja solujen uusituminen kiihtyy. Tuloksena on hyvinvoiva kasvojen iho!

 

Bruno Vassari Lab Biotics kasvohoito atooppiselle iholle

Lab Biotics on uusi hoitolinja vahvistamaan ja suojamaan ihoa. Prebiootit ja probiootit tukevat ja tasapainottavat omia mikrobeja. Hoito vahvistaa herkkää, kuivaa ja atooppista ihoa. Hoito hävittää punoitusta ja tasoittaa sekä kosteuttaa tehokkaasti.

 

Bruno Vassari Lab Division Boosters -kasvohoito

Boosters-kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee kasvoja. Entsyymipohjainen kuorinta on tehokas ja poistaa ihosta sameuden. Hoidon jälkeen iho on kuulas ja pehmeä!

 

Bruno Vassari Collagen Booster kasvohoito

Hoito aktivoi kollageenin muodostumista ja uudistaa sekä kirkastaa ihoa. Samalla hoito palauttaa ihon joustavuutta ja kiinteyttää. Vaikuttavana aiheena toimii c-vitamiini sekä peptidit. Tulokset ovat nähtävissä jo yhden hoitokerran jälkeen. Tämä on todellinen elvytyshoito!

Katso hoidon esittelyvideo tästä: https://vimeo.com/125896841

 

Bruno Vassari HA50X kosteuttava kasvohoito 

HA50X kosteuttaa, tasoittaa ja napakoittaa kasvojen ihoa. Jos kaipaat kasvoillesi heleyttä ja raikkautta, valitse tämä hoito.

 

Pandhy´s TM -kasvohoidot

Kasvohoidossa käytetään 100 prosenttista luonnon kosmetiikkaa ja hoidot sopivat myös herkälle iholle. 

 

Pandhy´s TM sokerointi

Sokeroinnissa käytettävä  Pandhy´s TM sokeri on 100 prosenttinen luonnontuote. Se sisältää vain vettä ja sokeria. Katso esittelyvideo tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=OlGnM8WZCp4&feature=share

 

Muut saatavilla olevat palvelut löydät hinnastosta. Lisätietoja voi kysellä puhelimitse!