Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

Environ kasvohoito

Tutustu ihonhoidon mullistavaan, A-vitamiinia sisältävään kasvojenhoitosarjaan.

Environ hoidon ja tuotteet löydät vain koulutetulta ammattilaiselta.

 

 

Kauneussalongissa on vaihtuva valikoima ihania pellavavaatteita ja muita tekstiilejä. Ilmoitamme uutuuksista Facebookissa, joten käy tykkäämässä sivuista.

Sovi itsellesi shoppailuhetki ja tule sovittamaan muotiluomuksia maailmalta! Kokoja löytyy kaikille vartaloille.

 

Sarin suosittelemat kauneushoidot

 

Se parempi kasvohoito (jota olet aina toivonut...)

Tämän hieman paremman kasvohoidon jälkeen niin kehosi kuin mielesi on rentoutunut. Rentoutumisen takaa pitkä hieronta, joka jatkuu vielä naamion aikana. Hoito tehdään lämmitetyllä hoitopedillä, joka lisää rentoutumista ja lieventää kehon jännityksiä. Kasvohoito tehdään tarkoin valikoiduilla, korkeatasoisia aktiiviaineita sisältävillä tuotteilla ja sen ansiosta tulos on paras mahdollinen. Tämä kasvohoito on taatusti se vähän parempi!

 

Hyvä kasvohoito

Hyvä kasvohoito sisältää miellyttävän ja rentouttavan hieronnan. Kun ihosi on kuiva, väsynyt, eloton tai samea, tämä on oiva vastaus ongelmaan! Korkealuokkaiset raaka-aineet takaavat ihosi virkistymisen ja kunnon kosteutuksen. Kuiva iho on tämän kasvohoidon myötä enää vain ikävä muisto menneisyydestä! Hoito tehdään lämmityllä hoitopedillä, joka lisää rentoutumisen tunnetta.

 

Se parempi ja pidempi jalkahoito

Kun jalkahoito tuntuu aina liian lyhyeltä ja loppuu liian aikaisin, tämä on etsimäsi vastaus! Antaudu ammattilaisen käsiteltäväksi ja rentoutu oikein kunnolla. Tämä parempi ja pidempi jalkahoito sisältää jalkojen hieronnan ja virkistää väsyneet jalat uuteen iskuun. Tämän jälkeen lähdet kotiin kepein jaloin ja täysin uutena ihmisenä!

 

Koko kauneushoitovalikoiman löydät hinnasto-sivulta.